Prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice, organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, isi asteapta vizitatorii in perioada 22-25 iulie, urmand sa devina o prezenta permanenta de week-end.
Palinca, dulceata de casa, painea taraneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran sau Sirnea, bomboanele dacice din Maramures, mierea de salcam si prajiturile preparate dupa vechi retete romanesti, sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le veti putea degusta si cumpara, la acest sfarsit de saptamna, de la producatorii veniti din toata tara pentru a-si prezenta produsele.

Potrivit Wall-Street, Targul isi propune sa promoveze producatorii traditionali de mancare romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Micii producatori beneficiaza de o platforma de expunere si comercializare a alimentelor traditionale, putand astfel sa isi prezinte produsele in fata unui numar foarte mare de potentiali cumparatori.



Targul de produse traditionale si ecologice va fi deschis in fiecare week-end, incepand din
22 iulie, intre orele 7-21, duminica, 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.