Graficienii romani au ocazia de a participa la un proiect belgian lansat de Muzeul de Arta Fantastica din Bruxelles.
Graficienii (desenatori, ilustratori, caricaturisti) din Romania pot propune, pana pe 31 iulie 2010, lucrari pentru proiectul expozitional „2010, Europa fantastica, suprarealista, apocaliptica“, lansat de Muzeul de Arta Fantastica din Bruxelles.

Expozitia colectiva va fi organizata la Bruxelles in perioada 14 august - 12 septembrie 2010, sub egida Presedintiei belgiene a Consiliului Uniunii Europene, anunta romaniapozitiva.ro.Propunerile trebuie sa reprezinte un monument, un sit sau un edificiu european, adaugandu-i o tusa fantastica, suprarealista sau apocaliptica.

Potrivit modernism.ro, cele 48 de lucrarile selectate vor fi imprimate pe panza (format 80 x 120 cm), iar exponatele vor fi itinerate ulterior in alte muzee si locatii culturale, iar la sfarsitul lunii decembrie vor fi scoase la licitatie pe un site international de profil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.