Cosmina Noaghea a parasit joi postul de director executiv al cotidianului Evenimentul Zilei, in urma unei decizii stabilite de comun acord cu conducerea Trustului Ringier, publisherul ziarului, relateaza Mediafax.

Cosmina Noaghea a declarat ca plecarea ei este rezultatul unui acord intre ea si Thomas Landolt, directorul general al Ringier Romania, nefiind vorba de o demitere. Noaghea a explicat ca motivele plecarii au fost legate de "incompatibilitati" referitoare la stilul de lucru si modalitatile de comunicare si colaborare, si nu au nici o legatura cu rezultatele ziarului.

"Am avut de ales intre doua variante: una pentru a continua colaborarea cu Ringier, pe care nu vreau sa o comentez, si cea de a pleca. Am ales-o pe a doua, prima fiind inacceptabila din punctul meu de vedere. Era mult diferita de modul in care eu vedeam rolul si implicarea mea in cadrul echipei si proiectului Evenimentului Zilei, cel putin in acest an", a spus ea. Fostul director executiv a afirmat ca a trimis un e-mail colegilor sai pentru a le explica retragerea ei din functie. Noaghea a dezvaluit ca nu are nici un plan de viitor in ceea ce priveste activitatea profesionala.

ACORD COMUN

La randul lui, Thomas Landolt a confirmat ca plecarea Cosminei Noaghea este rezultatul unei lungi discutii ce s-a incheiat cu un acord comun, insa nu a vrut sa comenteze motivele pentru care s-a ajuns la aceasta decizie. Directorul general al Ringier Romania a spus ca de vineri postul de director executiv al Evenimentului Zilei este ocupat temporar de Oliver Gosttein, consultant al Ringier.

Conducerea trustului va incerca sa gaseasca un titular pentru postul de director executiv al Evenimentului Zilei in cel mult o luna sau doua. Cosmina Noaghea a fost numita director executiv al publicatiei dupa achizitionarea Evenimentului Zilei de catre Trustul Ringier. Potrivit informatiilor detinute de BRAT, in perioada ianuarie-aprilie 2005, tirajul Evenimentului Zilei a scazut de la 86.436 de exemplare in medie pe luna la 79.353.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.