O eleva de la o scoala post-liceala din Botosani a fost arestata pentru 29 de zile, dupa ce le-a cerut mai multor colegi de clasa suma de 10.000 de lei, pentru a interveni pe langa membrii comisiei de examinare, in vederea promovarii examenelor de absolvire, informeaza Parchetul General.

Potrivit procurorilor, eleva, anul III la filiala din Botosani a unei scoli post-liceale iesene, i-a cerut fiecarui coleg de clasa sa cotizeze cu suma de 350 de lei, in schimbul asigurarilor primite ca va interveni pe langa membrii comisiei de examinare, in vederea promovarii examenelor de absolvire, relateaza NewsIn.

In data de 20 iulie, eleva Mariana Rusu a fost prezentata magistratilor Tribunalului Botosani cu propunere de arestare preventiva, iar acestia au dispus arestarea pentru o perioada de 29 de zile.

Cercetarea elevei in stare de arest preventiv s-a impus avand in vedere atitudinea pe care aceasta a avut-o in sediul instantei de judecata fata de una dintre denuntatoare, asupra careia a exercitat presiuni prin insultele si amenintari, se arata in comunicatul Parchetului.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.