O macara s-a prabusit peste un muncitor, marti dimineata, la o societate comerciala din Targoviste, barbatul decedand pe loc.

Potrivit unor surse oficiale, Aurel Lazar, in varsta de 43 ani, locuia in satul dambovitean Dumbrava si era angajat la Remat Iasi, cu punct de lucru in Targoviste. Acesta se ocupa cu taierea fierului vechi si dezasamblarea unor utilaje vechi. Muncitorul a taiat parti de la baza macaralei, care era sustinuta de piloni de beton. O portiune din aceasta i-a cazut in cap, barbatul murind pe loc, transmite corespondentul NewsIn.

“E un accident de munca, iar competenta revine procurorului de caz si ITM, care vor prelua ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul”, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Rebeca Stefan.

O ambulanta SMURD s-a deplasat la fata locului pentru a-l prelua de angajat, dar acesta era deja decedat. “Barbatul era decedat cand am ajuns noi. Ce pot sa va spun este ca avea leziuni incompatibile cu viata”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanta Dambovita, Denis Visoiu.

Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.