O femeie in varsta de 51 de ani din comuna Belin, judetul Covasna, a fost luata de viitura duminica dupa-amiaza. Aceasta a fost dusa la spital in stare critica, dar medicii nu au mai putut sa o salveze.

Potrivit medicilor, femeia ajunsese la spital in stare critica, dupa ce suferise un soc hipotermic, potrivit NewsIn.

O rupere de nori s-a abatut duminica dupa-amiaza asupra comunei covasnene Belin, lasand in urma 250 de gospodarii inundate si distrugand doua poduri. Pompierii au intervenit si in cursul zilei de astazi pentru a scoate apa din curti si gospodarii
.

Pana in prezent, specialistii Comisiei de Evaluare a Pagubelor produse de inundatii in judetul Covasna au intocmit o lista a pagubelor din care reiese o valoare totala de aproximativ 15 milioane de lei pagube numai pe luna iunie, urmand ca in zilele urmatoare sa fie intocmita si lista pentru luna iulie.

Aproape 250 de gospodarii din comuna covasneana Belin si satul apartinator Belin Vale au fost inundate, duminica, in urma unei ploi abundente.

Potrivit primarului comunei Belin, Siko Imre, inundatiile s-au produs din cauza revarsarii paraurilor Belinul Mare si Belinul Mic, iar apa este mult mai mare decat in timpul inundatiile de acum doua saptamani. Potrivit edilului, podul care face legatura cu satul Belinul Mare este deteriorat.


Ce au lasat in urma inundatiile?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.