Doua grupuri de interlopi s-au luat la bataie, duminica noapte, in cartierul Tomis Nord din Constanta, cel putin o persoana fiind ranita in urma conflictului.

Potrivit primelor informatii, in conflict au fost implicate un clan interlop din Braila si unul din Constanta. Cele aproape 20 de persoane, inarmate cu bate si sabii, s-au intalnit intr-un bar din cartierul Tomis Nord, unde a avut loc conflictul, relateaza NewsIn.

Martorii au chemat politia, care a ajuns la fata locului si a oprit conflictul. In urma conflictului, o persoana a fost impuscata iar alte doua injughiate.

Autoritatiile spun ar putea fi vorba despre o razbunare intre cele doua clanuri pentru suprematia in ceea priveste taxa de protectie pe municipiul Constanta. Cel putin unul dintre agresori a fost ranit si a fost transportat la Spitalul Judetean Constanta.

Un reporterul Realitatea TV care a vrut sa filmeze scandalul a fost agresat de unul dintre interlopi, dar nu a fost ranit.
Sase persoane au fost audiate duminica noapte si in aceasta dimineata, insa interlopii refuza sa faca declaratii cu privire la acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.