Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Administratia Lacuri Parcuri Agrement, a amenajat 11 corturi anticanicula in toate parcurile aflate in administrarea PMB si alte trei corturi in Piata Universitatii, Piata Roma si Piata Unirii, informeaza un comunicat remis duminica.

Potrivit reprezentantilor Primariei, corturile sunt dotate cu aer conditionat, scaune si dozatoare de apa. De asemenea, in zonele Obor, Cismigiu si Piata Universitatii au fost mondate perdele de apa.

"In cazul avertizarilor meteorologice de cod galben de canicula, Primaria Muncipiului Bucuresti este pregatita cu inca 15 corturi care vor fi instalate in zonele cu trafic pietonal intens", se arata in comunicat.

Meteorologii au anuntat ca duminica temperaturile ridicate, de pana la 35 de grade, vor fi se vor mentine in toata tara. In Bucuresti, ANM a anuntat ca se va inregistra o maxima de 34 de grade, iar indicele de confort termic (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.