Primul festival international de cultura urbana din Europa Centrala si de Est va fi organizat la Bucuresti.

10 000 de persoane sunt asteptate sa ia parte la primul festival de profil organizat dupa modelul marilor competitii occidentale de sport si arta urbana.

In perioada 12-14 august 2010 va avea loc la Bucuresti in Parcul Tineretului primul festival complet de cultura urbana din Europa Centrala si de Est. Denumit de organizatori “Street Heroes”, evenimentul va contine competitii si demonstratii din toate segmentele recunoscute ale culturii urbane: graffiti, skateboarding, skate, BMX, street art si street dance.

Cele 48 de echipe inscrise la concursuri se lupta pentru suprematie, pentru premii in bani si pentru recunoastere in fata comunitatilor pe care le reprezinta.

Juriul va fi compus din unii dintre cei mai mari artisti urbani din lume, aflati pentru prima oara in Romania.

Seara vor intra in scena DJ internationali care vor da startul la petreceri speciale in aer liber, alaturi de demonstratii ale celor mai cunoscute scoli de barmani din Europa.

  • Accesul in Parcul Tineretului se face incepand cu orele 11:00. Un abonament pentru toate cele 3 zile costa 80 de lei. Biletele pentru fiecare zi in parte si abonamentele vor fi in curand disponibile in reteaua Eventim.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.