Un ofiter de la Corpul de Audit al Ministerului de Interne a provocat joi seara un grav accident de circulatie, in urma caruia un motociclist si-a pierdut viata.

Martorii incidentului spun ca masina ofiterului se deplasa cu viteza foarte mare pe DN1, dinspre Ploiesti catre Bucuresti. Dupa ce a facut mai multe slalomuri printre masini, autoturismul a derapat, a sarit peste scuarul de protectie al drumului si a ajuns pe contrasens, unde a izbit frontal motocicleta, informeaza Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Impactul a fost unul deosebit de violent: motocicleta a patruns efectiv in autoturism, motociclistul a murit pe loc, iar soferul a fost transportat la spital in stare grava.

Ofiterul care a provocat accidentul lucreaza la Corpul de Audit al Ministerului de Interne si urma sa fie transferat la Academia de Politie. El va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Din primele date, acesta nu consumase alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.