Zece romani, banuiti ca ar face parte dintr-o retea de proxenetism, au fost retinuti marti dupa o incaierare intre doua grupuri de proxeneti care a avut loc in arondismentul al XVIII-lea al capitalei franceze.

Conflictul dura de trei sapatmani si a fost generat de o tanara de 23 de ani care se prostitua in padurea Boulogne din apropierea Pietei Dauphine. Ea a decis sa-si paraseasca proxenetul, nemultumita ca acesta ii lua toti banii pe care ii castiga si ca se purta brutal cu ea, relateaza NewsIn.

Ajutata de o prietena, ea si-a oferit serviciile unui alt proxenet, iar cel parasit a decis sa se razbune. Acesta din urma a luat mai multi batausi si a decis sa mearga la domiciliul noului proxenet al fetei, pentru a-si recupera fosta protejata.

El a fost totusi retinut, impreuna cu un tovaras, sub acuzatia de proxenetism agravat, alaturi de agresorii sai.

  • Ancheta a stabilit ca unul dintre batausi, in varsta de 18 ani, era o persoana data in cautare la nivel national pentru furt armat si violarea unei octogenare.

Persoanele retinute au fost plasate in arest preventiv, iar ancheta a fost incredintata brigazii pentru combaterea proxenetismului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.