Primaria Capitalei a consolidat, in ultimii doi ani, un singur imobil din cele 301 cu risc seismic si a finalizat, in aceeasi perioada, doar doua blocuri cu locuinte sociale, cu 67 de apartamente in total, potrivit bilantului la 24 luni de mandat al lui Sorin Oprescu, facut public joi.

Lucrarile la alte cinci imobile aflate pe lista prioritatilor pentru consolidare sunt in curs de executie, potrivit NewsIn.

In privinta locuintelor sociale, municipalitatea ar urma sa finalizeze pana la sfarsitul anului inca un bloc nou, cu 92 de locuinte.

  • Parcarile subterane si supraterane in constructie, inexistente

Bilantul la capitolul construirii de parcari supraterane sau subterane este practic egal cu zero. Primele astfel de proiecte urmeaza sa demareze in anul al treilea din mandatul lui Oprescu.

Pentru 2011 au ramas finalizarea noului stadion National si a pasajului suprateran Basarab, in timp ce lucrarile la Arena Bucurestiului din Parcul Tineretului vor incepe anul acesta si vor fi gata in doi ani.

Oprescu a mai spus ca reabilitarea sediului municipalitatii din bulevardul Regina Elisabeta, care costa noua milioane de euro, a inceput la 30 iunie. Ulterior, insa, edilul-sef al Capitalei a revenit precizand ca nu stie daca lucrarile au demarat propriu-zis.

Mandatul de primar general al lui Sorin Oprescu se incheie in 2012.

Sorin Oprescu trage linie: Bilant, la 2 ani de mandat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.