13 persoane au fost ridicate din Bucuresti si judetul Ilfov si aduse la IPJ Ilfov pentru audieri, joi dimineata, dupa ce politistii au descoperit o grupare de spargatori de locuinte, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit IGPR, au fost efectuate 10 perchezitii, in urma carora au fost ridicate mai multe bunuri, aparatura electronica, bijuterii, bani, ar si arme, bunuri obtinute in urma savarsirii mai multor infractiuni, informeaza NewsIn.

Pana in prezent, cu sprijinul ofiterilor Directiei Generale de Informatii si Protectie Iinterna, politistii de investigatii criminale au probat activitatea infractionala a opt persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 42 de ani, suspectate de savarsirea a sapte furturi din locuinte, prin care s-a produs un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei.

In urma investigatiilor s-a stabilit ca suspectii patrundeau in locuinte de lux atunci cand proprietarii nu erau acasa, prin fortarea ferestrelor sau a usilor, si sustrageau aparatura electronica, bijuterii si bani
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.