Miss Universe Romania 2010 a renuntat la coroana de regina a frumusetii si, implicit, la dreptul de a participa la finala mondiala ce va avea loc in Las Vegas, tara noastra urmand sa fie reprezentata de ocupanta locului I la concursul national.

Alexandra Catalina Filip, care a castigat concursul Miss Universe Romania in 9 iulie, a decis sa nu mearga mai departe in competitie, din pricina programului sau incarcat, relateaza NewsIn.

Ea este dansatoare profesionista si campioana nationala la mai multe sectiuni de dans sportiv, iar urmatorul concurs international la care va reprezenta Romania este programat la 28 august, in Coreea de Sud.

Finala Miss Universe, care va avea loc la 23 august, in Las Vegas, necesita multe ore de pregatire, participarea la evenimente si un cantonament in SUA la care romanca spune ca nu ar putea participa.

  • In aceste conditii, la finala concursului mondial de frumusete de anul acesta, Romania va fi reprezentata de Oana Paveluc. Ea este din Brasov, are 18 ani si inaltimea de 1,81 metri.

Oana Paveluc a facut studii de actorie si viseaza la o cariera in afaceri.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.