A inceput marea mobilizare pentru "curatenia generala". Actiunea de ecologizare a Cheiului Dambovitei, dezvoltata de Centrul Educational pentru Tineret si Dezvoltare Durabila "Pilula Zero", impreuna cu ziarul "Ring", te indeamna sa iei si tu parte la acest proiect.
Prima actiune incepe joi, 15 iulie, de dimineata, si urmareste colectarea deseurilor de pe cele doua maluri ale Dambovitei, in continuarea programului initiat de Primaria Capitalei. Cei care vor sa ajute la crearea unui „Bucuresti de bun-simt“ se pot inscrie pe portalul agenda voluntarului. Ecologizarea va incepe din zona Targul Vitan si va continua spre Glina, pe toata durata zilei.

  • VIP-uri voluntare pentru Bucuresti

La campania „Un Bucuresti de bun-simt“ s-au inscris voluntari si vedetele din Romania. Din partea au toritatilor vor veni primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, seful Garzii de Mediu, Silvian Ionescu si purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Manechinul Adelina Pestritu si cantaretul Zoli Toth, de la Sistem, vor lua parte de asemenea la „marea curatenie“ de pe Cheiul Dambovitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.