Un roman care a inghitit 35 de capsule de heroina, valorand peste 23.000 de euro, a fost arestat pe aeroportul international Ruzyne din Praga.

Barbatul in varsta de 24 de ani se afla la bordul unei curse Istanbul-Praga, duminica seara, fiind retinut de politie in urma comportamentului ciudat afisat in momentul verificarii pasagerilor, relateaza Prague Daily Monitor, potrivit NewsIn.

Acesta a fost supus unui control medical, in urma unei radiografii fiind descoperite capsule de 3-4 centimetri, fiecare continand aproximativ 10 grame de heroina, in cavitatea sa abdominala.

Incepand de anul trecut, autoritatile vamale cehe au instalat o toaleta speciala, cu dezinfectie si epurare automata, pentru cazuri de acest gen, cand sunt ingerate capsule cu droguri.

Traficul cu droguri ingerate este foarte riscant. In cazul in care capsula se deterioreaza, traficantul poate muri, deoarece organismul nu poate absorbi intreaga cantitate de drog. De obicei, este preferata cocaina, cazurile de ingerare a unor capsule cu heroina fiind mai rare
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.