O femeie insarcinata, un copil si alte doua persoane au fost lovite marti de un camion, in timp ce traversau regulamentar strada.
Desi semaforul pentru masini era de culoare rosie, soferul camionului nu a oprit la timp, lovind astfel patru pietoni care traversau pe zebra. Accidentul s-a petrecut pe artera ce leaga cartierul Nufarul de centrul municipiului Oradea, la trecerea de pietoni semaforizata de langa complexul comercial Lotus, potrivit Realitatea. Cele patru persoane au ajuns la spital.

"Conducatorul unei basculante nu a respectat culoarea semaforului si a trecut pe rosu. Cele patru persoane se angajasera sa traverseze strada corespunzator. Printre acestea se afla si un copil, de patru ani. Una dintre persoane este in stare grava"
, a declarat Alina Dinu, purtator de cuvant IPJ Bihor.

La randul sau, soferul Gheorghe Lucaciu a declarat ca o parte din vina o au pietonii: "Eu aveam vreo 35 de kilometri pe ora, eram pe banda unu, si am intrat incet pe galben, dar din pacate grupul de femei s-a aruncat pe zebra foarte repede. Nici nu si-au dat seama ca n-am putut opri, fiindca vorbeau intre ele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.