Temperaturile din urmatoarele doua zile vor urca pana la 35 de grade in sud-vestul si vestul tarii, insa ploile insemnate cantitativ vor reveni de joi, potrivit meteorologilor.
Meteorologii spun ca dupa cele doua zile cu temperaturi de pana la 35 de grade, valorile termice urmeaza sa scada din nou, iar precipitatiile mai insemnate cantitativ isi vor face din nou aparitia, informeaza Realitatea TV, conform NewsIn.

In plus, in unele zone vor avea loc vijelii si va cadea grindina. "Ploile se restrang, nu dispar, dar vor fi mai ferite de intensificari atmosferice zonele din sud- vestul si vestul tarii, in care asteptam temperaturi de 34 de grade, izolat 35 spre orele amiezei. Deocamdata cantitatile de apa sunt estimate a depasi doar izolat 25 de litri pe metru patrat, abia joi instabilitatea atmosferica va cuprinde mare parte din tara", a declarat meteorologul, Viorica Dima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.