Peste 100 de persoane muncesc pentru asanarea centrului orasului Cernavoda, aflat sub doi metri de apa, in urma precipitatiilor abundente cazute in cursul zilei de vineri, dar si in urma cresterii nivelului Dunarii cu mult peste cotele normale, transmite corespondentul NewsIn.

Vineri seara, in partea cea mai de jos a orasului, inaltimea apei ajungea si la doi metri, iar zeci de case, magazine si strazi nu se mai vedeau din cauza apelor.

Peste 100 de oameni, reprezentanti ai S.C. RAJA Constanta, ai Primariei Cernavoda si ai unor firme private fac eforturi pentru asanarea zonei centrale a orasului.

Pentru a face fata situatiei, pe langa forta umana, S.C. RAJA S.A. a adus in zona mai multe vidanje, doua motopompe de putere mare, dar si greneratoarele de curent electric, necesare functionarii acestor aparate. Totodata, pentru a crea o nisa intre zona centrala si canal, pentru ca apa din zona sa se scurga direct in canal, la fata locului au fost trimise si doua excavatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.