Un barbat din Curtea de Arges a fost lovit joi, in timpul unui incident in trafic. Acesta a decedat ulterior la spital.

Agresorul, Ionut Marius Teodoroiu in varsta de 32 de ani, se plimba marti noapte cu masina in Curtea de Arges, alaturi de cativa prieteni. Tinerii se intorceau de la un bar, unde consumasera bauturi alcoolice. Pe o strada, acesta a fost blocat de o masina parcata in drum.

Enervat, soferul l-a agresat verbal pe Gheorghe Coman, in varsta de 67, dupa care l-a lovit. Victimei i s-a facut rau, fiind transportata de urgenta la spitalul din Curtea de Arges, unde a decedat ulterior.

„Cauza decesului este instalarea unui edem pulmonar masiv pe fondul unor insuficiente cardiace. Problema care se pune este un semn de violenta care apare la nivelul gatului", a declarat pentru Adevarul doctorul Dan Manu, director al Serviciului de Medicina Legala Arges.

  • Agresorul, in libertate

Dupa cinci ore de la incident, soferul a fost testat cu etilotestul, prezentand o alcoolemie de 0,42 mg alcool pur in aerul expirat. Potrivit politistilor, inainte de incidentul din trafic, tanarul avusese o altercatie, la un bar din oras, unde a lovit o alta persoana. „Autorul are calitatea de invinuit, dar deocamdata nu se pot lua impotriva lui masuri preventive", a precizat procurorul Alexandru Petre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.