Autorul jafului de miercuri de la o casa de schimb valutar din Bucuresti este un cetatean olandez in varsta de 30 de ani, care a fost prins de politisti in casa concubinei sale, de origine romana, au declarat, joi, pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.
Olandezul in varsta de 30 de ani a fost ridicat din domiciliul concubinei sale, din Sectorul 1 al Capitalei, fiind dus la audieri de catre politisti.

Reprezentantii Politiei au spus, pentru NewsIn, ca tanarul a stat miercuri cateva ore, la casa de schimb valutar, mintind-o pe casiera ca asteapta pe cineva, ca sa schimbe o suma mare de euro. In cele din urma, olandezul i-a cerut casierei un pahar cu apa, aceasta a deschis usa si, astfel, hotul a lovit-o, furand banii din casa de schimb.

Politistii l-au prins, in urma cu putin timp, pe autorul jafului de miercuri de la o casa de schimb valutar din Capitala, care a furat 1.000 de euro, 300 de dolari si 1.700 de lei, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.

Tanarul a fost ridicat joi de politisti din locuinta sa, fiind dus la audieri.

O casa de schimb valutar din Capitala a fost jefuita, miercuri dupa-amiaza, de un barbat care, dupa ce i-a cerut casierei un pahar cu apa, a lovit-o si a furat banii, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.

Potrivit oficialilor Politiei Capitalei, barbatul, care are in jur de 25 de ani, a fugit cu 1.000 de euro, 300 de dolari si o suma, inca neprecizata de casiera, in lei, bani pe care i-a luat din sertarul pupitrului la care se efectueaza tranzactii.
Jaful a avut loc in jurul orei 14.15.

Primele verificari arata ca barbatul a fost vazut si marti in zona casei de schimb valutar, situata pe bulevardul Iancu de Hunedoara, iar miercuri a fost surprins de camerele de luat vederi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.