Un barbat care furase mai multe piese metalice din combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a fost prins, marti seara, si dus la o sectie de politie, unde i s-a facut rau si a murit in timp ce politistii ii luau amprentele, transmite corespondentul NewsIn.

Hotul, Gheorghe L., de 42 de ani, a fost prins, marti, seara, la una dintre portile de acces in combinatul galatean, in timp ce transporta mai multe piese metalice cu o autoutilitara. El nu a putut preciza care este provenienta fierului, asa ca agentii de paza de la poarta au chemat Politia.

Barbatul a fost transportat la Sectia 4 de Politie, pentru cercetari. Acolo, politistii au stabilit ca el furase piesele metalice din incinta combinatului, asa ca au inceput sa-l amprenteze si sa-l fotografieze, pentru a-i face dosar penal, moment in care barbatului i s-a facut rau si a murit. "La ora 19.40, in momentul inceperii procedurii de amprentare, numitului L. Gheorghe i s-a facut rau, a cazut din picioare si imediat politistii au incercat sa-i acorde primul ajutor, totodata sunand si la 112, pentru a trimite un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, in vederea acordarii asistentei de specialitate. In zece minute, un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta a sosit la fata locului, iar personalul de specialitate a efectuat manevre de resuscitare cardio-respiratorie timp de 30 de minute, dar fara rezultat, persoana in cauza decedand", a anuntat Inspectoratul de Politie al Judetului Galati, miercuri, printr-un comunicat de presa.

Politia a demarat o ancheta, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care barbatul a decedat. "La nivelul IPJ Galati s-a constituit echipa operativa in vederea stabilirii cauzei si naturii decesului, la fata locului fiind prezent si medicul legist care, din primele constatari, a precizat ca, dupa aspectul cadavrului, acesta a suferit un stop cardiac si nu prezinta leziuni la nivelul corpului", a precizat IPJ Galati.

Cadavrul a fost transportat la morga, in vederea efectuarii necropsiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.