Oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, fie ca e vorba de cantat, dansat, tricotat, facut jonglerii, se pot inscrie la preselectiile pentru emisiunea Romanii au talent.

Din 2 iulie, ProTV a dat startul preselectiilor pentru “Romanii au talent”, emisiunea cu un succes rasunator in lumea intreaga.

La “Romanii au talent” nu exista nici un fel de limita de varsta, tot ceea ce conteaza sunt talentul si dorinta de a-l impartasi tuturor.

Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incat la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis.

Inscrierile se pot face pe site-ul emisiunii, dar si direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile. Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti vor fi luate cu asalt de toti romanii talentati care isi doresc sa arate lumii ca au si ei ceva de spus.

“Romanii au talent”
este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.