Meteorologii au prelungit avertizarea de ploi pana astazi la ora 21.00.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de cantitati insemnate de apa, vijelie si grindina, de marti la ora 22.00, pana miercuri, la ora 21.00, in regiunile vestice, nord vestice si jumatatea de nord a tarii, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

In intervalul mentionat, la inceput in regiunile vestice si nord-vestice, apoi in jumatatea de nord a tarii, precum si in toate zonele de deal si de munte, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, manifestandu-se prin averse, descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi local 30 de litri pe metru patrat si izolat 60 de litri pe metru patrat, indeosebi in Maramures, nordul Moldovei si la munte.

Meteorologii adauga ca manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse si in celelalte regiuni, mai ales spre seara.


Codul rosu de inundatii a fost prelungit


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.