Bucurestenii din sectorul 2 al Capitalei care vor dori sa-si ajute semenii afectati de inundatii pot face donatii, incepand de luni, la unul dintre cele patru corturi instalate in Parcul Circului, la intrarea dinspre Soseaua Stefan cel Mare, potrivit reprezentantilor primariei sectorului 2.
Bucurestenii pot dona articole de imbracaminte, incaltaminte, mobilier, obiecte electrocasnice si de uz gospodaresc, alimente neperisabile, apa plata si minerala si materiale de constructii, scrie NewsIn. Autoritatile locale din sectorul 2 fac apel la persoanele care vor face donatii sa aduca lucruri bune calitativ si produse alimentare in termen de garantie.

In plus, pentru bucurestenii din sectorul 2 care doresc sa contribuie cu ajutoare voluminoase pentru sinistrati si nu detin mijloace de transport, edilul sectorului 2 a infiintat linia telefonica telverde 0800.800.386 unde pot solicita un autovehicul si incarcatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.