In zilele de 30 si 1 iulie hipermarket-urile din toata tara ar putea fi inchise pentru a se trece la noua valoare a TVA: 24%.

"Hipermarketurile ar putea sa fie inchise timp de 24-48 de ore, pentru ca sistemele de modificare a preturilor si etichetelor nu pot fi schimbate rapid, din cauza sistemului IT complicat si a multitudinii de produse existente intr-un asemenea magazin, a declarat Delia Nica, vicepresedinte al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, citata de Realitatea.

"Am fi avut nevoie de cel putin o saptamana", precizeaza Delia Nica.

  • Atentie la pretul de la raft!
Intrebata cum crede ca va fi rezolvata aceasta problema, aceasta a spus ca se va apela in primul rand la intelegerea clientilor, care vor fi avertizati ca s-ar putea sa existe diferente intre preturile afisate la raft si sumele pe care le vor achita la casa. De asemenea, ei vor fi rugati sa foloseasca cititoarele de preturi, scrie Ziare.com

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.