In cadrul campaniei de promovare a filmului autohton "Nopti albe cu filme romanesti la Cinema Patria", bucurestenii vor putea viziona, incepand de miercuri noaptea, productii cinematografice romanesti de valoare.

Printre filmele care vor fi proiectate se numara "Secretul lui Bachus", "Secretul lui Nemesis", "Asta seara dansam in familie" (regia Geo Saizescu), "Declaratie de dragoste", "Extemporal la dirigentie" (regia Nicolae Corjos), "B.D. in actiune", "B.D. in alerta" (regia Mircea Dragan), "Drumul oaselor", "Trandafirul galben", "Misterele Bucurestilor" (regia Doru Nastase) sau "Masca de argint" (regia Gheorghe Vitanidis), relateaza NewsIn.

Mia mult, la proiectii vor fi invitati regizori, actori si critici de film. Programul nocturn va incepe miercuri cu peliculele "Pacala" si "Balul de sambata seara", regizate de Geo Saizescu, potrivit NewsIn. Biletele pentru proiectiile nocturne, disponibile timp de o luna, vor avea pretul de 5 lei.

Proiectul este organizat de Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmului (RADEF) Romania Film, in colaborare cu Centrul National al Cinematografiei si Arhiva Nationala de Film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.