Piata fortei de munca s-a depreciat considerabil in ultima perioada de timp, iar mediul online a devenit unul dintre principalele forme de gasire a unui loc de munca.

Intre 17 iunie si 15 August 2010 va avea loc targul online de joburi pentru studenti si absolventi www.HiPo.ro. Evenimentul va cupinde oferte pentru internshipuri, programe de trainee internationale si job-uri full-time in cadrul unor companii de top, precum si o serie de unelte de sprijin in cautarea unui loc de munca.

In cadrul evenimentului virtual, companii de top din Romania isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta de lucru: ING Bank ofera absolventilor din promotia 2010 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Rominserv (parte a grupului Rompetrol) cauta 34 de tineri talentati din universitatile tehnice, pentru internship pe perioada verii.

Printre companiile care continua sa angajeze pe durata verii se numara GHF Derivatives, HP, Wipro, Microsoft, P&G, Pentalog si Oracle. Criteriile comune acestor oferte sunt studiile economice sau tehnice finalizate si minim o limba straina vorbita la nivel avansat.

Organizatorii iti pune la dispozitie o serie de unelte de sprijin in cautarea unui loc de munca, precum „Ghidul de angajare” care iti prezinta pas cu pas cum treci cu succes printr-un proces de recrutare.

Pe 1 iulie 2010 intra pe www.HiPo.ro si participa la seminarul online interactiv “Strategii Avansate de Angajare pentru Absolventi”, sustinut de Career Coach-ul Eduard Ezeanu. In cadrul webinar-ului vei afla cum sa-ti creezi propriile strategii de angajare pentru un impact maxim.

Totodata, consultantii HR ai HiPo.ro ofera 12 sedinte gratuite de consiliere in cariera. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti din randul vizitatorilor care isi inscriu CV-ul pe site pana la sfarsitul targului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.