In urma viiturilor, peste 200 de gospodarii au fost inundate iar zeci de familii au ramas izolate.

In localitatea Sanduleni, 100 de gospodarii au fost inundate, in timp ce la Nicolae Balcescu sinele de cale ferata au fost acoperite de apa. In comuna Agas, satul Preluci, aproape 80 de familii au ramas izolate, dupa ce apele crescute ale paraului Tulburatu au rupt piciorului unui pod. De asemenea, peste 100 de gospodarii din comuna Livezi au fost inundate, in urma revarsarii raului Trotus.

Si circulatia rutiera a fost afectata in urma viiturilor, traficul pe DN 11 Bacau - Onesti fiind blocat in comuna Sanduleni.

De asemenea, traficul feroviar intre statiile Faraoani si Valea Seaca (linie simpla) a fost blocat timp de mai multe ore, dupa ce podetul de la Km 289+600 a fost acoperit de aluviuni, iar linia de cale ferata a fost inundata pe o distanta de circa un kilometru.

Circulatia trenurilor a fost inchisa, sambata la pranz, pe sectia Adjud-Ghimes si intre statiile Goioasa si Simbrea (linie simpla).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.