Esti etnic roman, dar traiesti in afara granitelor? Ai intre 14 si 24 de ani si iti iubesti tara? Participa si tu la concursul "De ce iubesc Romania"!
Daca indeplinesti cerintele de mai sus si vrei sa participi la concursul “De ce iubesc Romania”, organizat in perioada 8 iunie-8 iulie, mai ai de facut cativa pasi: Alege alti 2 prieteni, formati o echipa si realizati un material de tip vizual (clip video sau aplicatie multimedia), apoi elaborati un scurt sinopsis (o descriere scurta a materialului inaintat). Clipul/aplicatia multimedia nu trebuie sa depaseasaca 3 minunte si poate fi in format mpeg, avi, divx, mov sau wma. Materialele pot fi trimise aici, pana pe data de 8 iulie 2010 sau prin intermediul portalului transfer.ro insotite de o scurta descriere a membrilor echipei (nume, varsta, adresa, e- mail, telefon), sinopsis si descrierea proiectului (obiective, concept, mijloace de realizare).

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanti DRP, ICR si TVR, iar ezultatele concursului vor fi anuntate pe data de 15 iulie 2010, pe pagina de internet www.dprp.gov.ro.

Castigatorii vor fi invitati sa participe la scoala de vara “Comunitati romanesti si identitate europeana”, care se va desfasura in Delta Dunarii, in perioada 16 - 22 august 2010 si vor avea ocazia sa viziteze cele mai importante obiective turistice ale Romaniei, sponsorizarea fiind oferita de Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.