Sindicalistii protesteaza din nou, astazi, la Palatul Cotroceni. Traficul in aceasta este restrictionat.

Traficul rutier este restrictionat astazi , intre orele 8.00 si 11.30, in zona Palatului Cotroceni, unde este programat mitingul Federatiei Sindicale Cartel Alfa si Blocului National Sindical, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Potrivit unei comunicari a Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, traficul rutier va fi inchis intre orele 08.00 - 11.30, pe Bd. Geniului, intre Bd. Iuliu Maniu, P-ta. Danny Huwe (Razoare) si intersectia Sos. Panduri cu Str. Dumitru Bagdasar.

Federatia Sindicala Cartel Alfa si Blocul National Sindical au anuntat ca mitingul de protest va strange aproximativ 4.000 de persoane, informeaza NewsIn.

Politia Rutiera recomanda participantilor la trafic sa evite, pe cat posibil, tranzitarea zonei amintite in intervalul 08.00-11.30 si sa aleaga una dintre urmatoarele rute ocolitoare: Bd. Timisoara - Str. Razoare - Sos. Panduri sau Bd. Iuliu Maniu - Sos. Virtutii.

De asemenea, participantii la trafic sunt rugati sa nu blocheze centrul intersectiei, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera aflati in zona pentru dirijarea si fluidizarea traficului rutier.

Problemele din trafic pot fi sesizate de catre cetateni la Dispeceratul Brigazii Rutiere a Capitalei - telefon 021.9544.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.