Zonele potential inundabile ale Capitalei, printre care Giulesti-Sarbi, Aparatorii Patriei si Bulevardul Iuliu Maniu, trebuie sa fie prioritare pentru interventia echipelor Apa Nova in cazul unor ploi abundente, au stabilit edilii capitalei.

In situatii de necesitate, Apa Nova si Apele Romane vor cobori nivelul apei din colector in zona Giulesti-Sarbi, a decis comandamentul local pentru situatii de urgenta convocat de primarul general Sorin Oprescu.

In plus, Administratia Strazilor va trebui sa supravegheze permanent buna functionare a semafoarelor si nivelul apei din pasaje.

In caz de canicula, in parcurile administrate de municipalitate vor fi instalate 11 corturi de prim-ajutor, iar patru ambulante vor fi pregatite sa intervina in cazurile de urgente medicale.

Astazi, Sorin Oprescu a solicitat firmei responsabile cu dezinsectia sa actioneze imediat dupa oprirea ploilor si sa acorde o atentie sporita parcurilor si zonelor din vecinatatea lacurilor.

Romania sub ape: Bilantul inundatiilor

Cod portocaliu de inundatii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.