Absolventii de liceu vor da examen la limba romana pe 28 iunie, la matematica sau istorie, in functie de profil, pe 30 iunie, iar pe data de 2 iulie o proba la alegere.

  • Daniel Funeriu: Totul este pregatit pentru organizarea impecabila a bacalaureatului

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat marti, in urma discutiilor cu inspectorii scolari judeteni, ca totul este pregatit pentru organizarea "impecabila" a probelor scrise ale examenului de bacalaureat.

Acesta a adaugat faptul ca toate sesizarile primite la linia TEL VERDE de la parinti, elevi si profesori, privind neregulile aparute in organizarea si derularea examenului de bacalaureat, vor fi investigate de corpul de control al Ministerului Educatiei.

Parintii si elevii vor putea sesiza neregulile aparute in organizarea si derularea examenului de bacalaureat la linia TEL VERDE 0800801100 pusa la dispozitie de Ministerul Educatiei
. Incepand de astazi, linia telefonica 0800801100 va fi disponibila zilnic, cu tarif gratuit, pe toata durata desfasurarii examenului de bacalaureat, intre orele 9.00-19.00.

Ministerul Educatiei reaminteste parintilor ca examenul de bacalaureat este gratuit pentru elevii clasei a XII-a si ii roaga pe elevi si parinti sa semnaleze orice situatie in care se solicita bani pentru organizarea examenului sau pentru protocol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.