Un incendiu de proportii a izbucnit luni noaptea la centrul pentru minori cu dizabilitati "Sfantul Andrei" din sectorul 6 al Capitalei, in urma acestuia 15 copii au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar doi au fost transportati la spital dupa ce s-au intoxicat cu fum.

Alarma a fost data de educatoarele institutiei in jurul orei 23.00, dupa ce fumul a patruns in dormitoare. Cei aproape 50 de copii aflati in centru au fost evacuati de personalul caminului pana la sosirea pompierilor, transmite NewsIn.

"In urma evaluarii, incendiul a pornit de la etajul doi, dintr-o camera de depozitare, din aceasta cauza a generat extrem de mult fum care a inundat cladirea. Din fericire nu exista persoane arse", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Anca Onofrei.

10 ambulante au fost mobilizate pentru ingrijiri, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale cu apa si spuma. Copiii si educatoarele au fost mutati pentru moment intr-un alt corp al cladirii care nu a fost afectat de incendiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.