"Politist, Adjectiv" si "Eu cand vreau sa fluier, fluier" vor fi prezentate in premiera publicului britanic in cadrul Festivalului International de Film de la Edinburgh.

Edinburgh International Film Festival 2010 are loc intre 16 si 27 iunie, potrivit Institutului Cultural Roman (ICR), relateaza NewsIn.

La editia din acest an sunt prezentate peste 350 de filme, fiind programate peste 100 de evenimente conexe. Proiectiile peliculelor romanesti sunt programate intre 20 si 26 iunie, in cinematografele Cineworld si Cameo din Edinburgh.

Regizorul Florin Serban si cei doi actori principali ai filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier", Ada Condeescu si George Pistereanu, vor fi prezenti la Edinburgh pentru a raspunde intrebarilor publicului.

Prima proiectie a filmului "Politist, Adjectiv" in Marea Britanie va avea loc pe 22 iunie, in prezenta Ambasadorului Romaniei, Dr Ion Jinga, care va rosti un cuvant de deschidere, dar si a Directorului ICR Londra, Dorian Branea, care va face prezentarea filmului.

Festivalul de Film de la Edinburgh, al doilea ca marime si importanta din Marea Britanie, este cel mai vechi festival de film anual din lume (a fost infiintat in 1947)
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.