Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident provocat de un politist aflat in stare de ebrietate in judetul Arad.

Un autocar cu 39 de pasageri s-a rasturnat luni dimineata pe DN 7, in localitatea aradeana Cicir, dupa ce a fost acrosat de un autoturism Opel, condus de un politist aflat sub influenta alcoolului. In urma incidentului, sapte pasageri au fost raniti usor, relateaza NewsIn.

Din primele cercetari efectuate de politisti rezulta faptul ca soferul autoturismului Opel a intrat pe contrasens, determinandu-l astfel pe soferul autocarului sa paraseasca partea carosabila. Autocarul a doborat in mers un stalp de electricitate, urmand sa opreasca in cele din urma inntr-un sant, in fata bisericii din localitatea Cicir.

In urma impactului, patru persoane, intre care un copil, au fost transportate la Spitalul Judetean Arad pentru ingrijiri medicale. „In urma accidentului au fost accidentate patru persoane, care au fost transportate la spital si au fost acordate ingrijiri medicale altor trei persoane, la locul accidentului. Din primele cercetari rezulta ca autoturismul apartine unui politist, care a fost testat cu alcooltestul la fata locului, rezultand o alcoolemie de 0,59 mg/litru“, a declarat comisar Emil Motiu din cadrul Politiei Rutiere Arad.

Autocarul a intrat in Romania in cursul noptii de duminica spre luni si se indrepta spre Bistrita, avand ca pasageri cetateni romani care se intorceau din Spania si Franta.

Conducatorul Opel-ului este un politist angajat la o Sectie de Politie din Arad si se afla in afara programului de lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.