Proiectia operei "Carmen", de Georges Bizet, va fi transmisa de la Palatul Artelor Regina Sofia din Valencia, Spania, in 43 de orase din Europa.

  • "Viva Europa 2010" - combate saracia si excluziunea sociala

Primaria Sectorului 6, alaturi de Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza vineri 18 iunie, in Parcul Crangasi, incepand cu orele 21.00, evenimentul „Viva Europa 2010”. Desfasurat in parteneriat cu Anul European, evenimentul face parte dintr-o campanie pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale.

Astfel, oamenii de pe intreg teritoriul Europei vor putea urmari opera „Carmen” de Georges Bizet, care va fi proiectata simultan in spatii publice din 43 de orase, in direct de la Palatul Artelor Regina Sofia din Valencia, Spania.

Alaturi de Bucuresti, vor gazdui acest evenimnet si orasele Brasov, Caransebes, Cluj-Napoca, Pitesti si Timisoara. Totodata, tara noastra are cele mai multe orase participante la Viva Europa 2010, dupa tara gazda, Spania. Printre statele participante la eveniment se numara si Germania, Bulgaria, Danemarca, Grecia, Olanda, Anglia si Suedia.

Pe parcursul transmisiei, Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, va adresa cateva cuvinte publicului participant, subliniind importanta solidaritatii intre toti cetatenii, pentru a combate saracia si excluziunea sociala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.