Cinci persoane din Targu Jiu au fost lovite de trasnet in timp ce se adaposteau de furtuna.

Cele cinci persoane, trei barbati si doua femei, se intorceau de la o gradina, unde muncisera. De teama ploii puternice si a fulgerelor, acestia s-au adapostit intr-o casa din Targu Jiu aflata in lucru. La scurt timp, imobilul a fost lovit de trasnet, potrivit NewsIn.

In urma incidentului, Catalin Dan de 27 de ani, Aurica Dan de 47 de ani, Andreea Dan, de 23 de ani, si ceilalti doi barbati, cu varste cuprinse intre 45 si 50 de ani, au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Targu Jiu de catre mai multe ambulante.

„Au fost aduse cinci persoane care se aflau intr-o casa ce a fost trasnita. Au fost adusi in stare de soc, din cauza undelor electromagnetice cauzate de trasnet, dar nu au arsuri. Doar femeia de 47 de ani se afla intr-o stare mai grava, pentru ca are un trumatism cranian. Starea celorlalti este stabila”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU Targu Jiu.

Mai multe cartiere din Targu Jiu au ramas fara curent electric vreme de o jumatate de ora din cauza furtunii. Ploaia si vantul puternic au facut ravagii si in centrul orasului, rupand copaci si trantind la sol scaunele si mesele teraselor.

Furtuna puternica in Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.