Vremea va deveni instabila de astazi, cand vom avea partea de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului pe arii extinse, mai ales in zonele de deal si de munte.

Fenomenele vizate in informarea meteo transmisa de ANM sunt ploi torentiale, grindina si descarcari electrice, fiind valabile de miercuri pana joi dimineata.

Potrivit unei informari meteorologice a Agentiei Nationale de Meteorologie (ANM), marti, la ora 18.00 a incetat atentionarea de cod galben de temperaturi ridicate si disconfort termic pentru sudul si sud-estul tarii.

"Mentionam ca in cursul zilei de miercuri vremea se va instabiliza treptat si ,mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, care pot lua aspect de vijelie, pe arii relativ extinse, indeosebi in zonele de deal si de munte. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi pe areale restranse 25 de litri pe metru patrat si izolat 40 l/mp. Vor fi conditii de grindina", spun meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.