Procurorii DIICOT au dispus ieri trimiterea in judecata a 21 de persoane, in stare de arest, pentru trafic de droguri, printre care si agentul de politie Bogdan Butnariu, dar si opt membri ai gruparii "Tobosarii"

Potrivit sursei citate, procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala - Serviciul Antidrog au dispus, luni, trimiterea in judecata, in doua dosare, a 21 de persoane aflate in stare de arest. Cei 21 sunt acuzati de trafic de droguri.

In primul dosar au fost deferiti justitiei politistul de la Sectia 3 din Capitala, Bogdan Butnariu, Nicolae Iancu, zis "Nicu Gunoieru", dar si alte 11 persoane, acuzate ca au distribuit heroina si metadona pe raza sectoarelor 1 si 5 din Capitala, relateaza NewsIn.

In al doilea dosar, au fost trimise in judecata opt persoane, membri ai gruparii "Tobosarii", care vindeau heroina in Sectorul 4.
Cele doua dosare au fost trimise spre solutionare Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.