O femeie de afaceri din Brasov in virsta de 32 de ani a incercat sa se sinucida din cauza problemelor financiare, intentionand in acelasi timp sa-si omoare copilul in varsta de sapte ani.

Florica Lacramioara Ilie a incercat sa se sinucida din cauza problemelor financiare cu care se confrunta si a vrut sa-si omoare si copilul, in varsta de sapte ani, administrandu-i somnifere, relateaza NewsIn.

Cei doi au fost gasiti in stare de inconstienta de echipajul SMURD sosit la locuinta femeii, dupa ce o prietena a alertat Serviciul 112.

„Femeia si copilul de 7 ani au fost gasiti in locuinta acestora in stare de inconstienta si au fost transportati la spital. Ambii sunt in afara oricarui pericol in acest moment“
, a declarat comisarul sef Ion Necsulescu, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Incercarea de sinucidere a femeii a survenit, se pare, in urma marilor probleme financiare pe care le avea firma acesteia si a datoriilor imense pe care le acumulase, in conditiile in care isi creste singura copilul.

Aceasta a fost trasnportata la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Brasov, diagnosticul pus de medici fiind ingestie voluntara de medicamente si alcool. Copilul a fost de asemenea internat la Spitalul de Pediatrie, la sectia de Terapie Intensiva, diagnosticul pus de medici fiind intoxicatie acuta medicamentoasa. Potrivit medicilor, starea copilului este buna, acesta fiind in afara oricarui pericol.

Femeia a fost externata cu recomandarea de a merge la un control psihiatric. In functie de concluziile controlului psihiatric, care va trebui sa stabileasca discernamantul femeii in momentul in care a administrat medicamente copilului, este posibil sa fie acuzata de tentativa de omor, dar si sa fie decazuta din drepturile parintesti. Parchetul de pe langa Tribunalul de Minori Brasov a deschis deja o ancheta in acest caz, fiind asteptate acum rezultatele examenelor medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.