In Luna Copiilor, Szobi Cseh ne invita sa ne amintim de bunatatea fata de cei mici!
Sambata, 19 iunie 2010, ora 11.00, micii Gladiatori inclusi in programele sociale bazate pe metoda inovativa de remodelare comportamentala creata de Szobi Cseh vor prezenta o demonstratie sportiva cu public la Centrul de antrenament Gladiator, situat in Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 34, sector 3 (langa Scoala nr.22).

Alte bucurii - dans, magie, intreceri amuzante si distractie - au fost pregatite pentru a crea o amintire de neuitat copiilor din mediul sarac sau institutionalizati, cu handicap sever sau cu risc de delincventa juvenila si abandon scolar.

Publicul de orice varsta poate sa savureze reprezentatia impreuna cu prietenii, sa o considere un cadou facut copilului lor si sa contribuie la continuarea programelor Asociatiei Gladiator, donand orice suma in timpul evenimentului. Donatiile pot porni de la 20 lei, echivalentul unui bilet la film.

Actiunea face parte din Campania “O zi de neuitat de Ziua Copilului!” desfasurata de BCR, sponsor al evenimentului. In cadrul acestei campanii, BCR a sponsorizat organizarea de petreceri sau excursii pentru copii din familii defavorizate, beneficiari ai unor organizatii neguvernamentale pe care angajatii BCR au ales sa ii sprijine, donand bani pentru a cumpara cadouri acelor copii.

Creata in 2005, Asociatia Gladiator deruleaza, cu rezultate impresionante, Programul social Gladiator de prevenire si combatere a delincventei juvenile si abandonului scolar, destinat copiilor si tinerilor cu posibilitati materiale reduse. Prin desfasurarea unor activitati ingenioase, ce combina escalada alpina, gimnastica acrobatica, scrima, artele martiale, dar si miscarea scenica si cascadoria, metoda Szobi Cseh reuseste sa orienteze energia de baza a acestor copii intr-o directie pozitiva, golita de agresivitate si de tentatiile unui anturaj nedorit.

Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...

Totodata, din 2008, Asociatia implementeaza Programul-metoda pentru copii cu handicap psihic si fizic sever, reusind in scurt timp sa reduca in mod vizibil dizabilitatile acestora, sa ii faca inteligibili si capabili sa isi asigure singuri ingrijiri de baza si activitati uzuale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.