Un proxenet roman din Marea Britanie care a obligat o adolescenta sa se prostitueze a primit zece ani de inchisoare.
Potrivit Times, Cezar Murariu, 28 de ani, ii promisese tinerei Natalia, 18 ani, si prietenilor ei ca le va gasi de lucru in Londra si i-a cumparat fetei un bilet catre capitala britanica, vara trecuta.

Insa proxenetul a dus-o intr-un apartament din Cricklewood, a violat-o si a inceput sa o oblige sa se prostitueze. Uneori, fata - care inainte de a veni in Marea Britanie era virgina - avea si cinci clienti pe zi, iar pretul era de 40 de lire sterline. Fata a reusit sa trimita dun SMS familiei ei, care a contactat Scotland Yard, scrie NewsIn.

Barbatul a intrat in Marea Britanie chiar daca in Romania executase o pedeasa cu inchisoarea pentru tentativa de omucidere.

Murariu a fost declarat vinovat de viol si proxenetism si a primit zece ani de inchisoare. Judecatorul a subliniat ca el "reprezinta un pericol" pentru Marea Britanie. "Aceasta europeanca vulnerabila a fost ademenita in Marea Britanie, sub falsul pretext al unei munci cinstite. In schimb, a fost vanduta pentru sex", a spus judecatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.