Florin Anghel, unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost arestat in lipsa pentru 30 de zile, in timp ce fratele sau, Laurentiu Anghel, a primit intedictie de a parasi localitatea, ambii fiind acuzati de distrugere si vatamare corporala.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Florin Anghel si Laurentiu Anghel pentruvdistrugere, vatamare corporala si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza un comunicat al Parchetului General.

De altfel, procurorii au dispus miercuri retinerea lui Laurentiu Anghel pentru o perioada de 24 de ore, acesta fiind prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Totodata, s-a solicitat arestarea in lipsa a lui Florin Anghel. In cursul zilei de joi, magistratii Judecatoriei Slatina au dispus arestarea preventiva in lipsa pentru o perioada de 30 zile a lui Florin Anghel si obligarea de a nu parasi localitatea in cazul lui Laurentiu Anghel.

Din probele administrate in cursul urmaririi penale, a rezultat ca in data de 8 iunie 2010, cei doi baieti ai lui Bercea Mondialu si alte trei persoane, in timp ce se aflau in trafic, pe raza comunei Maruntei, judetul Olt, cu autoturismul marca Skoda, s-au intalnit intamplator cu o persoana, cu care avusesera anterior un conflict in legatura cu un imobil. Dupa ce victima a fost urmarita pana in dreptul statiei Peco din Maruntei, unde a oprit sa alimenteze, a izbucnit un conflict intre ocupantii autoturismului Skoda si partea vatamata care a degenerat intr-o adevarata bataie cu bate si sabii. Incidentul s-a soldat cu ranirea partii vatamate, careia i-a si fost avariat autoturismul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.