O persoana a fost ranita, joi dupa-amiaza, dupa ce a avut loc o explozie la un cazan al Schelei Moreni, din judetul Dambovita, jandarmii intervenind pentru stingerea flacarilor.

Potrivit unor surse oficiale, in urma exploziei a fost ranit un barbat in varsta de 36 de ani care lucra ca operator baterie la Schela Moreni si se ocupa de cazanul care producea abur pentru a incalzi un parc de pompe. Muncitorul ranit a primit primul ajutor de la jandarmii din zona. Tot jandarmii au reusit sa stinga si incendiul care cuprinsese cinci vane, transmite NewsIn.

Muncitorul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste pentru ingrijiri medicale.

Incidentul a avut loc chiar langa Centrul de Pregatire a Jandarmilor Ochiuri. Unul dintre jandarmi a auzit o bubuitura si cand s-a apropiat a vazut o persoana in flacari. A intervenit imediat sa stinga focul, ca cinci vane ardeau cu o flacara de 1,5 metri. Le-a stins cu extinctorul, a oprit o masina si l-a invelit in folia de aluminiu pe barbatul ars in urma exploziei. Un alt coleg a sunat la 112 si o ambulanta l-a dus pe ranit la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste”, a declarat Ciprian Vataselu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Dambovita.

La fata locului se afla politisti si reprezentanti ai Compet. Deocamdata, nu s-au stabilit cauzele exploziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.