Zeci de persoane s-au strans miercuri in fata Teatrului National din Capitala, unde il asteapta pe Traian Basescu pentru a prezenta un raport de activitate.

  • Basescu, invitat de sindicalisti in Piata Revolutiei

Zeci de persoane s-au strans miercuri in fata Teatrului National din Capitala, dupa ce presedintele Federatiei "Spiru Haret", Marius Nistor, l-a invitat pe presedintele Traian Basescu sa vina la ora 17.00 in Piata Universitatii pentru a prezenta un raport de activitate. In 2007, Traian Basescu si-a luat angajamentul ca va face acest lucru la interval de trei luni, relateaza NewsIn.

Marius Nistor a precizat ca se afla in Piata Universitatii in calitate de cetatean roman, si nu de lider sindical. Alaturi de acesta mai asteapta alte cateva zeci de persoane, pensionari sau bugetari. Participantii la adunare au adus si pancarte, mesajul de pe una dintre acestea fiind "Chioru si piticu i-au luat pensia lui bunicu". Oamenii spun ca daca presedintele nu va veni miercuri, ei vor reveni si in urmatoarele zile pentru a-l astepta.

Miercuri dimineata, Marius Nistor a anuntat ca mai multi cetateni se vor aduna la ora 17.00, in Piata Universitatii, pentru a-l astepta pe presedintele Traian Basescu sa dea raportul. In prealabil, presedintelui i-a fost trimisa o invitatie la Palatul Cotroceni, prin care i-a cerut sa-si respecte promisiunea.

Pe 19 mai 2007, presedintele Traian Basescu le-a propus sustinatorilor sai, dupa anuntarea rezultatului referendumului de demitere a sa din functie, sa se intalneasca in Piata Universitatii, la interval de trei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.