Vremea va continua sa se incalzeazca in urmatoarele zile, la sfarsitul saptamanii fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade, anunta meteorologii.

  • Primul val de canicula cuprinde Romania

Vremea se va incalzi in Romania in urmatoarele zile, temperaturile urmand sa ajunga la 36 de grade in weekend, potrivit meteorologilor, care atentioneaza ca prima canicula din acest an incepe sa cuprinda tara, potrivit NewsIn.

Astfel, temperaturile vor ajunge in weekend la 36 de grade in sudul si sud-estul tarii. Meteorologii spun insa ca aceasta vara nu va fi cea mai calduroasa de pana acum, in Romania."Si anul trecut, tot cam in aceasta perioada, am avut maxime de 35 de grade. In urma cu cativa ani, prima luna de vara a batut recorduri cu peste 40 de grade, inregistrandu-se chiar 42 de grade la Oravita, in anul 2000. Si in 2002 au fost peste 40 de grade. Totusi, acesta nu este un semn ca aceasta vara va fi cea mai calduroasa de pana acum", a precizat meteorologul Elena Cordoneanu la Realitatea TV.

Miercuri, soarele va aduce temperaturi cuprinse intre 26 si 32 de grade. Cel mai cald va fi in Campia Banatului si Lunca Dunarii, dar si in sudul si sud-vestul tarii.

Joi, temperaturile vor ajunge pana la 34 de grade.

In prezent, la nivelul Europei, Romania este in centrul unei mase de aer cald, care devine din ce in ce mai accentuata catre sfarsitul saptamanii.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.