Traficul feroviar este blocat intre Moldova si Ardeal, dupa ce un stalp ce facea legatura dintre cele doua regiuni a cazut peste o cale ferata din Judetul Suceava.


  • Traficul feroviar a fost intrerupt marti, in intervalul orar 9.10-11.10, pe relatia Suceava - Ilva Mica, la kilometrul 45+450

Trenurile care faceau legatura intre Timisoara - Iasi , Ilva Mica - Suceava, Suceva - Campulung Moldovenesc si Iasi - Timisoara au ramas blocate pe calea ferata.

Potrivit primelor informatii, in jurul orei 9:15, un autoturism care circula pe DN17 a derapat in apropierea localitatii sucevene Frasin, parasind partea carosabila. In urma incidentului, un stalp de retea electrica a fost doborat peste calea ferata, relateaza NewsIn.

Potrivit Centrulului Infotrafic, accidentul nu s-a soldat cu victime. Intrucat lucrarile de refacere a retelei electrice vor fi de durata, mai multe trenuri au inregistrat intarzieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.