Noua cetateni romani au fost raniti intr-un accident rutier produs pe o autostrada din centrul Ungariei, relateaza RRA, citat de RADOR.

Patru dintre cei noua romani raniti in accident sunt in stare mai grava, iar doi dintre ei au fost operati, a precizat Ministerul de Externe, la solicitarea NewsIn.

Ceilalti cinci au leziuni minore si au fost externati deja.

Consulatul general al Romaniei la Szeged este in contact cu autoritatile locale in ceea ce priveste situatia celor noua cetateni romani raniti a mai precizat Ministerul de Externe.

"In urma accidentului de circulatie produs pe autostrada M5 Szeged, langa Budapesta, in apropierea orasului Kiskunfelegyhaza, noua cetateni romani aflati la bordul unui microbuz au fost accidentanti si in prezent primesc ingrijiri medicale. Consulatul general al Romaniei la Szeged este in contact cu autoritatile locale in ce priveste situatia cetatenilor romani implicati in accident", a precizat MAE.

Potrivit politistilor ungari, un autoturism cu numere de Polonia in care se aflau trei persoane a lovit din spate, din cauze inca necunoscute, un microbuz inmatriculat in Romania care se deplasa in fata lui catre Budapesta, relateaza NewsIn.

In urma impactului, ambele autovehicule au intrat intr-un sant. Politistii spun ca in microbuz se aflau noua cetateni romani care au fost transportati la un spital din localitatea Kecskemét dupa ce au suferit diverse leziuni, insa nu au putut oferi informatii legate de starea ranitilor.

Autoritatile fac cercetari pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.