Un cetatean spaniol si doi romani au fost retinuti de procurori din cadrul DIICOT Craiova, cei trei fiind acuzati ca fac parte dintr-un grup infractional specializat in trafic de droguri pe relatia Spania-Romania.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Hidalgo C., de 47 de ani, cetatean spaniol, Buica V., de 40 de ani, si Birnoi I.R., din Dolj, despre care exista date ca fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in traficul de droguri pe relatia Spania-Romania, se arata intr-un comunicat.

Pe 2 iunie, Hidaolgo C. si Buica V. au fost prinsi in flagrant, in zona localitatii Filiasi din Dolj, in timp ce transportau cu un autoturism 25,805 de kg de rezina de cannabis (hasis), pe care intentionau sa o vanda in Romania. Potrivit procurorilor, valoarea de piata a drogurilor depaseste suma de 1.200.000 de lei.

Cercetarile au fost efectuate cu suportul tehnic al SRI Dolj si Timis si impreuna cu ofiteri de politie din cadrul BCCO Craiova- Serviciul Antidrog si IPJ Dolj si continua in vederea in vederea documentarii intregii activitati infractionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.